Toimintavarmaa, helppoa ja kustannustehokasta!

Leasingin avulla yrityksen tasetta on mahdollista keventää ja autoihin sidottu pääoma on mahdollista vapauttaa liiketoiminnan käyttöön. Leasing helpottaa budjetointia ja oikein toteutettuna jopa leikkaa autokannan kokonaiskustannuksia kun auton koko elinkaaren kustannukset otetaan jo hankintavaiheessa huomioon. Lopputuloksena on kustannustehokas ja helppohoitoinen autokanta.
Yritykset valitsevat autokantansa rahoitustavan kulloiseenkin tarpeeseen parhaiten vastaavalla tavalla. Autojen käyttöikä on kuitenkin useita vuosia ja tarpeet saattavat muuttua kesken kaiken. Osamaksulla hankitut autot rasittavat yrityksen tasetta ja saattavat hankaloittaa esimerkiksi investointilainan saamista. Toisaalta jo velattomaksi maksetut autot sitovat pääomaa joka voisi olla paremmassa käytössä päivittäisessä busineksessä.

Auton rahoitus ja sen elinkaareen liittyvät palvelut ovat kaksi eri asiaa. Sinä päätät aina, mitkä asiat kannattaa ulkoistaa. Usein asiakkaamme hyötyvät eniten ratkaisusta, joka yhdistelee eri rahoitus- ja palvelumalleja.

Tarjoamme aina räätälöidysti yrityksellenne Leasing-vaihtoehdot.

Top
ST-Autokeskus